Schumacher reageert scherp op Barrichello

Zoals we eerder al wisten te vertellen hielden enkele F1-rijders verleden week een kartrace in Brazilie. Rubens Barrichello en Michael Schumacher waren daar ook aanwezig en dat verliep niet bepaald vlekkeloos. Barrichello klaagt de laatste tijd nogal hardop over zijn tijd naast de Duitse rijder bij Ferrari. Barrichello zou vaker aan teamorders hebben moeten voldoen en kon daardoor zelf geen vooruitgang boeken.

Tijdens de kartrace in Brazilië kwamen de twee tegenover elkaar te staan en na een duel op de piste vertelde Barrichello dat Schumacher bleek te denken dat hij een oorlog uitvocht en dat hij blijkbaar vergeten was dat hij nu in Brazilië zat. Schumacher reageerde voor het eerst scherp in de pers.

"Rubens is nu eenmaal zo. Of hij nu wint of verliest, hij loopt altijd te klagen", aldus Schumacher.

Barrichello ging vervolgens weer op de uitspraak in en vertelde dat het niet persoonlijk was maar dat het zeker ook geen leugens zijn.

"Schumacher is een uitstekend rijder en ik heb persoonlijk niets tegen hem. Ik wil enkel zeggen dat ik meer had kunnen bereiken met Ferrari. Ik had Brazilië mooie tijden in de sport kunnen schenken", zo eindigde Barrichello het gesprek.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023