Schumacher steunt Räikkönen in strijd voor titel

Kimi Räikkönen staat voor een haast onmogelijke opdracht. De Fin moet in één race zeven punten goedmaken op Lewis Hamilton en tegelijkertijd ook nog eens genoeg punten inlopen op Alonso. Ondanks alles blijft de Fin in zijn kansen geloven, vooral gesterkt door wat er allemaal gebeurde in de vorige race.

Ook Michael Schumacher steunt de Fin volledig. De Zevenvoudig wereldkampioen moest zichzelf vorig jaar gewonnen geven in Brazilië, maar hij hoopt nu dat Räikkönen het onmogelijke toch nog kan waarmaken.

"Zo een finale zoals dit jaar in Brazilië is gewoon een knaller van formaat," begint Schumacher. "Ik kan me nog goed de spanning die wordt opgebouwd tijdens zo’n weekend herinneren. Ik ben echter tevreden dat ik dergelijk weekend nu eens vanuit de zetel kan waarnemen."

"Niet enkel als fan, maar ook als rijder droomt men zulke grote duels. Ik druk de duimen dan ook voor Kimi en alle andere leden van het team. Het wordt immers zeker en vast een zeer spannende race, net zoals dat reeds de rest van het seizoen het geval is geweest," besluit Michael Schumacher.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print