Schumacher: “Tijdens een gek raceweekend kunnen we op het podium finishen”

Haas F1 team
Haas F1 team

Volgens Mick Schumacher beschikt het Haas F1 team dit seizoen over een veel betere wagen dan vorig jaar, dat heeft teamgenoot Kevin Magnussen volgens hem bewezen. Zonder aanrijding en 360 graden-spin zou hij zelf ook beter hebben kunnen presteren en volgens Mick zit zelfs een podiumplaats dit seizoen erin voor Haas.

“Gezien de spin in de zesde bocht na de aanrijding, ik weet zelfs niet hoeveel schade dat juist veroorzaakte aan de wagen, voelde het niet geweldig om met de wagen te rijden,” blikt Schumacher terug op zijn race. “Ik denk dat het ook te zien was aan de snelheid die ik maar haalde.”

Het Haas F1 team put ongelooflijk veel moed uit de vijfde plaats die Kevin Magnussen behaalde in Bahrein. Voor de renstal is het de bevestiging van de vooruitgang die het heeft geboekt.

“Als je dan Kevin als vijfde ziet finishen dan betekent het dat we over een goede wagen beschikken en dat ik onder normale omstandigheden dat ook moet kunnen.”

“Het betekent ook dat we tijdens gekke raceweekend ook dicht bij een podiumplaats zitten. Meestal zijn er tijdens een seizoen zo’n weekends dus we zouden dat moeten kunnen bereiken,” besloot Schumacher.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023