Schumacher twee dagen bij Mercedes in Brackley

Michael Schumacher zou gedurende twee dagen het hoofdkwartier van Mercedes in Brackley bezocht hebben. Volgens Schumacher zouden meerdere medewerkers de Duitse taal onder de knie hebben en dat op zich is al een groot voordeel.
De belangrijkste punten binnen een renstal zullen toch wel een goede samenwerking en betrouwbaarheid zijn. Je hebt er met andere woorden niets aan als je designer documenten doorspeelt aan een andere renstal maar je hebt er eveneens niets aan als je eigen rijder de woorden niet kan vinden om te verklaren op welke punten men zijn wagen beter moet afstellen.

Michael Schumacher kwam uiteraard regelmatig Italiaanse mensen tegen bij Ferrari en even volgde hij er zelfs een cursus voor. Talen zijn belangrijk maar nooit voorheen kwam Schumacher zoveel mensen tegen binnen een renstal die Duits konden spreken. Volgens Schumacher alvast een voordeel, al mogen we niet vergeten dat ook teamgenoot Nico Rosberg een Duitser is!

“Ik heb gedurende twee dagen Mercedes GP bezocht en ik was opnieuw erg onder de indruk. Ze werden in 2009 kampioen maar daar kan ik eigenlijk niets van merken. Het is vrij duidelijk dat ze simpelweg meer willen in 2010. Het is van groot belang dat men mij over alles blijft informeren want op die manier kan ik iedere medewerker beter verstaan. Zo had ik bijvoorbeeld heel graag dat men er plots Duits begon te spreken want dat gebeurde voorheen niet zo vaak”, aldus Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}