Schumacher volgende maand al naar huis?

Schumacher zou volgens de laatste geruchten goed op weg zijn naar herstel en zou zelfs het ziekenhuis al kunnen verlaten tegen het einde van de maand.
image
Schumacher verblijft momenteel in het ziekenhuis van Lausanne in Zwitserland. Daar zou hij bemoedigende tekenen van vooruitgang. Zo zou hij intussen in staat zijn om te communiceren door met zijn oogleden te knipperen. In Croatie zouden dokters dan weer bezig zijn aan een soort van revolutionaire microchip die zou kunnen helpen om Schumacher weer te doen lopen.

Schumacher verbleef een zestal maanden in een kunstmatige coma na zijn skiongeval in december vorig jaar en is wakker sinds juni. Met deze geruchten gaat de speculatie weer de hoogte in dat hij binnenkort dus weer naar huis mag.

Daarbovenop staat ook de privéjet van de familie, een Falcon 2000EX, te koop voor €20 miljoen. Sommigen zien dit als een nieuw teken dat Schumacher naar huis komt en de jet niet meer nodig is. Anderen denken dan weer dat het geld nodig is voor een state-of-the-art uitgerust medisch centrum op het landgoed van de familie.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print