Schumacher: “Volhouden Vettel”

Michael Schumacher zegt het wel niet letterlijk, maar u kan best wel raden dat hij momenteel bewondering heeft voor Sebastian Vettel. Niet opgeven is de boodschap.
Sebastian Vettel leest ze niet graag, hoort ze niet graag en toont ze misschien niet graag maar de gelijkenissen met zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher zijn er in de realiteit zeker wel. De kans dat Vettel in 2009 nog de titel zal pakken is zo goed als miniem maar toch blijft de jonge Duitser er een beetje, tegen beter weten in, in geloven. Zijn doorzettingsvermogen zal op dit ogenblik vast aan het strijden zijn met de realiteit, toch wil Vettel nog de titel. Schumacher begrijpt alvast de situatie.

“Het is nog niet over en alles is nog steeds mogelijk in de komende races. Bij Ferrari bleven we er destijds ook altijd in geloven en iedereen kon zien dat we er voordeel aan hadden. Volgens mij zal de grote beslissing in 2009 ook op de manier van toen bepaald worden. Vettel geeft niet op want hij weet in zichzelf dat het nog mogelijk is om kampioen te worden. Alles is nog mogelijk en hij moet inderdaad blijven geloven dat het nog kan. Niet opgeven dus”, aldus Michael Schumacher.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print