“Schumacher zal opgejaagd worden als een wild dier”

Schumacher zal komend weekend erg onder druk komen te staan. Volgens Bernie Ecclestone zal de Duitser dan ook niet zegevieren in Bahrein.
Voor veel huidige f1-rijders is het een droom die uitkomt: racen tegen Michael Schumacher. De Duitser zal dan ook onder immense druk zijn comeback in de sport maken en dat is volgens Bernie Ecclestone meteen ook de reden waarom Schumacher niet zal zegevieren.

“Er zijn heel wat rijders die dit seizoen kans maken op de titel. Lewis Hamilton, Fernando Alonso en Sebastian Vettel maken volgens mij erg veel kans. Momenteel weten we niet goed wat voor wagen Schumacher heeft en het ziet er naar uit dat hij niet meteen vooraan zal kunnen meestrijden.”

Volgens Ecclestone zullen alle rijders alles in het werk stellen om voor de zevenvoudig wereldkampioen te blijven waardoor de Duitser zijn race niet zal verlopen zoals hij zelf verwacht en hoopt.

“We weten allemaal hoe hij is wanneer de zaken niet lopen zoals verwacht. Misschien wordt hij ongeduldig raakt hij vast te zitten midden in het rijdersveld. Wanneer Michael onder stoom komt te staan is het alvast erg goed voor de kijkers,” besluit Bernie Ecclestone.

Schumacher zelf kijkt alvast uit naar zijn eerste race en wil net als vroeger resoluut voor de titel gaan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}