Sebastian Vettel: “Dit was geen geweldig seizoen van mij”

Sebastian Vettel heeft na afloop van de laatste race van het seizoen toegegeven dat hij dit jaar geen al te best seizoen kende, al weet hij wel wat hij moet doen om het volgend jaar beter te doen.


“We beleefden niet het jaar waarop we hoopten, einde verhaal,” zei Vettel na afloop tegenover ‘Sky Sports’. “Ik denk dat de redenen duidelijk zijn, de lessen die we eruit moeten trekken zijn ook duidelijk, nu is het aan ons om er iets mee te doen.”

“Als team moeten we het beter doen, als individu ben ik er ook van overtuigd dat ik het kan. Ik kan beter presteren, het was van mijn kant geen geweldig jaar.”

Ondanks de felle kritiek, zowel op zijn persoon alsook op Ferrari soms gericht, was het jaar toch niet zo slecht als dat men soms laat uitschijnen.

“Er waren heel wat kleine dingen die er uiteindelijk voor zorgden dat het niet zo geweldig was,” aldus Vettel. “Ik ben echter de eerste om naar mezelf te kijken en ik weet dat ik beter kan.”

“Dat is zeker en vast mijn doel voor volgend jaar, een stap vooruit zetten. Hopelijk hebben we dan een sterker pakket en kunnen we voluit de strijd met Mercedes en Red Bull aangaan.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Saudi-Arabië: wk-stand

Door de overwinning van Lewis Hamilton tijdens de GP van Saudi-Arabië hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton met nog één race te gaan exact evenveel punten. Verstappen staat

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed