Sebastian Vettel heeft de knoop doorgehakt: “Ik blijf in de F1”

In een interview met ‘Sport Bild’ heeft Sebastian Vettel te kennen gegeven dat hij ook de komende jaren in de Formule 1 wil blijven.


De voorbije maanden werd er druk gespeculeerd over Sebastian Vettel zijn toekomst bij Ferrari en bij uitbreiding zijn toekomst in de Formule 1. Volgens sommigen zou de Duitser overwogen hebben om eind 2020 afscheid te nemen van de Formule 1.

‘Sport Bild’ had een interview met Vettel en de viervoudig F1-kampioen geeft daarin toe dat hij de voorbije winter heeft nagedacht over zijn toekomst. Vettel heeft echter de knoop doorgehakt en heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij in de sport wil blijven.

“Er zijn geen aanwijzingen en er is geen reden waarom ik niet verder zou kunnen doorgaan,” aldus Vettel.

“Ik had in de winter wat tijd en heb die gebruikt om goed over alles na te denken. Ik ben vervolgens tot het besluit gekomen dat ik nog wil doorgaan en dat ik nog plezier aan de sport beleef.”

Het ziet er na de contractverlengingen van Charles Leclerc, Max Verstappen en Lewis Hamilton naar uit dat Sebastian Vettel ook na komend seizoen bij Ferrari zal blijven. De Duitser ziet zich in de toekomst echter ook eventueel voor een ander team racen.

“Ik kan het me inderdaad inbeelden, er zijn genoeg voorbeelden die dat gedaan hebben, ook als Duitser. Michael Schumacher bijvoorbeeld is nadien nog bij een ander team gaan racen.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen