Sebastian Vettel: “Ik ben klaar om er voluit voor te gaan …”

Ondanks het feit dat zijn contract bij Ferrari eind dit seizoen afloopt is Sebastian Vettel er volledig klaar voor om er dit weekend opnieuw volledig in te vliegen.


“Het is geen geheim dat we allemaal er naar uitkijken om terug de baan op te gaan, het is echt wel lang geleden ondertussen,” aldus Vettel.

“In het begin was de pauze leuk, normaal zijn we immers constant ergens in de wereld onderweg. We hebben dan ook weinig tijd om met vrienden en familie door te brengen. Het is nu echter tijd om terug te racen.”

Tijdens zijn laatste seizoen bij Ferrari wil Vettel alles nog eens geven en dat meteen van bij de eerste race van het seizoen.

“Ik ben klaar om alles te geven, ook al zal het niet hetzelfde zijn zonder fans langs de baan die ons steunen. Het circuit in Oostenrijk is een soort carousel die snel draait maar ik hou ervan, zeker gezien het feit dat het hoog in de bergen ligt.”

Of we Vettel komend weekend meteen voor de polepositie en overwinning zullen zien strijden valt echter te betwijfelen. Ferrari leek tijdens de voorbereidende wintertests immers trager dan Mercedes en Red Bull.

“We moeten echter realistisch zijn gezien de pikorde die we tijdens de tests gezien hebben. Het zal ook ongewoon zijn om twee races op rij op hetzelfde circuit af te werken. Tijdens de tweede race zullen we over heel wat data beschikken. Wat we tijdens het eerste raceweekend doen zal een belangrijke invloed hebben op het tweede raceweekend,” besloot Vettel.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen