Sebastian Vettel krijg weer een nieuw chassis

Het team van Red Bull geeft Sebastian Vettel voor de GP van Italië een nieuw chassis.
image
De Duitser ondervond in België nog op vrijdag tegenslag door tijdens de tweede oefensessie werkloos aan de kant te moeten blijven wegens technische problemen. Ook zijn race was niet helemaal zoals het hoorde en Red Bull start dan ook een onderzoek naar de Duitser zijn wagen.

Red Bull wil niets riskeren en het team geeft Vettel dan ook een nieuw chassis voor de race in Monza. Het is al de tweede keer dit seizoen dat Vettel een nieuw chassis krijgt. Een eerste keer was dit in Spanje, na tegenvallende prestaties tijdens de eerste races van het seizoen.

“Er zijn al heel wat zaken fout gelopen voor Vettel, zelfs deze week met een bougie die stuk ging op vrijdag en die hem heel wat kostbare tijd kostte,” zei Christian Horner tegenover Autosport. “We moeten nagaan of er iets is stuk gegaan op zijn wagen. Wat we gezien hebben is immers hoogst ongebruikelijk voor hem.”

Het onderzoek naar de wagen van Vettel is nog volop aan de gang en het zal dus misschien nog even duren alvorens we uitsluitsel krijgen.
a:0:{}
Naarmate het seizoen vordert, raken de zitjes weer stilaan ingevuld, maar wie rijdt nu waar in 2015?
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print