“Sebastian Vettel moet professionele hulp zoeken”

Volgens voormalig F1-piloot Mark Webber moet Sebastian Vettel professionele hulp zoeken om zich zo goed mogelijk klaar te stomen voor het F1-seizoen 2020 en de uitdaging die hem dan te wachten staat.


“Ik denk dat dit het slechtste seizoen uit zijn carrière was,” vertelde Mark Webber tegenover ‘Channel 4’. “Hij is een winnaar en een vechter maar een klein minpuntje is dat hij niet goed luistert.”

Volgens Mark Webber, zelf teamgenoot geweest van Sebastian Vettel bij Red Bull Racing, wordt één van de belangrijkste taken van de Duitser dat hij goed moet luisteren en advies moet inwinnen bij de mensen rondom hem.

“Ik denk dat hij bij anderen te rade moet gaan, dit is onbekend terrein voor hem omdat hij het einde van zijn carrière nadert,” aldus Webber.

“Hij moet op alle mogelijke manieren professioneel advies inwinnen. Op die manier kan hij een nieuwe passie, energie en drive krijgen.”

Ook het feit dat Vettel voor de derde keer vader is geworden heeft volgens Webber invloed op Vettel.

“Hij heeft nu drie kinderen en er zijn 22 races op komst volgend jaar. Ikzelf heb geen kinderen maar het zal een enorme uitdaging voor hem worden terwijl andere rijders geen kinderen hebben.”

“Dit was zijn slechtste seizoen bij Ferrari en er wacht hem volgend jaar een enorm gevecht.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print