Sebastian Vettel onthult mooi compliment dat hij Lewis Hamilton gaf na behalen zevende F1-titel

Na afloop van de GP van Turkije zagen we Sebastian Vettel naar Lewis Hamilton in zijn Mercedes F1-bolide gaan om iets tegen de kersvers zevenvoudig F1-kampioen te zeggen. De Duitser onthulde nadien tijdens een interview wat hij tegen Hamilton vertelde.


“Ik vertelde hem dat het voor ons erg speciaal is omdat we kunnen toekijken terwijl geschiedenis wordt geschreven,” vertelde Vettel toen hem werd gevraagd wat hij tegen Hamilton na afloop van de race had gezegd.

“Ik denk dat hij zeker en vast de grootste van ons tijdperk is. Ik denk dat het altijd moeilijk is om te vergelijken. Hoe kan je ooit Fangio, Stirling Moss en onze generatie vergelijken? Dat kan je niet.”

“Misschien zouden we zelf nutteloos zijn omdat we het in de wagens van toen het in onze broek zouden doen van de schrik. Misschien zouden zij nutteloos zijn in onze wagens omdat ze te snel zijn. Wie zal het zeggen?”

“Het maakt echter allemaal niet uit. Ik denk dat ieder tijdperk zijn rijder of rijders heeft en Lewis is zeker en vast de beste uit ons tijdperk.”

Vettel had vervolgens ook lovende woorden over Michael Schumacher, wiens record door Hamilton werd geëvenaard.

“Voor mij, zeker op emotioneel vlak zal Michael steeds …de meest geweldige rijder zijn, maar er bestaat geen twijfel over dat Lewis de beste is op het vlak van wat hij heeft bereikt,” aldus Vettel.

“Hij heeft het aantal wereldtitels evenaard, hij heeft meer races gewonnen, hij heeft veel meer poleposities, dus ik denk dat hij alles heeft gedaan wat je van hem mag verlangen.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print