Sebastian Vettel onthult opvallende ‘roze’ helm met een speciale boodschap

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Op de Racing Point F1-bolides was sponsor BWT nadrukkelijk aanwezig, onder andere door de roze kleur van de wagens. Na de omvorming tot het Aston Martin F1 team is de aanwezigheid van BWT beperkter. Er zijn wat roze accenten terug te vinden op de F1-bolides van Aston Martin en de race-overalls van Vettel en Stroll.

Sebastian Vettel toonde vandaag echter zijn gloednieuwe helm voor het F1-seizoen 2021 en die is opvallend ‘roze’. Het waterbehandelingsbedrijf BWT is immers een partnerschap met Vettel aangegaan. Naast de roze kleur staat er ook een boodschap op de helm van de Duitser: “Change the world, sip by sip”, ofwel vrij vertaald: “Verander de wereld, slokje per slokje”.

“De toekomst is belangrijk en we moeten ons best doen om deze planeet te beschermen voor de kinderen en jonge mensen,” aldus Vettel.

“We delen allemaal gezamenlijk deze verantwoordelijkheid en samen kunnen we het verschil maken. Als F1-piloot vind ik het correct om hiervoor aandacht te vragen en mijn stem te laten horen.”

“Ik ben blij dat ik in BWT een partner hiervoor heb gevonden die dezelfde visie en doelstellingen deelt. Door de hoeveelheid plastic te verminderen kunnen we slokje per slokje van de wereld een betere plaats maken.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen