Senna wil finishen in Australië

Bruno Senna wil morgen vooral de grote prijs van Australië beëindigen. De Braziliaan denkt dat de wagen in orde is en de finish kan halen.
Senna zette vandaag zijn Hispania-bolide op de voorlaatste startplaats, net voor zijn teamgenoot. Het is al redelijk duidelijk dat hun team het slechtste is. Dat is eigenlijk normaal want HRT kwam pas twee weken geleden op de proppen met hun wagen en ze hebben alleen tijdens grand prix-weekends kunnen testen.

Senna reed op gisterenvoormiddag vierentwintig ronden en kon daar deze voormiddag nog acht ronden bij doen. Vervolgens ging het naar de kwalificaties op onbekend terrein. Het Spaanse team wordt net als Virgin geteisterd door hydraulische problemen.

“Het was een moeilijke dag. Deze voormiddag moest ik stoppen door een hydraulisch probleem. Gisteren hadden we dan ook problemen met de brandstofdruk.”

“Het team heeft zijn best gedaan en de wagen is nu in orde. Daardoor kunnen we ons nu richten op de setup. Ons grootste doel is nu de geblokte vlag te zien bereiken”

Door Stef Mertens.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}