Senna zet alles op Formule 1

Bruno Senna zal dit seizoen niet deelnemen aan het DTM kampioenschap. Senna zou naar verluidt een leuk aanbod hebben gekregen van Mercedes maar de Braziliaanse rijder blijft zich liever op een zitje in de F1 richten.
Senna probeerde gedurende de winterstop bij Brawn GP aan de slag te kunnen geraken maar dat mislukte omdat het team liever gebruik wilde maken van de ervaring van Rubens Barrichello. Enkele insiders zouden niets liever hebben dan dat het neefje van wijlen Ayrton Senna op de grid staat maar dan moet er wel nog een team zijn dat vertrouwen heeft in zijn kwaliteiten. Ondertussen zal Senna moeten afwachten en in andere klasses deelnemen om zijn talenten uit te breiden. Echter zal hij dus geen extra ervaringen vergaren in het DTM.

“We zijn al in gesprek met Bruno vanaf zijn eerste test in de DTM. Echter wil Bruno zich op de F1 blijven concentreren en daar hebben wij natuurlijk alle respect voor. Bruno is nog jong en hij maakt een goede kans op een zitje in de F1”, zo vertelde men bij Mercedes.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023