Sergio Perez: “Concurrerend F1-team benaderde mij na geruchten over Vettel”

De Mexicaanse F1-piloot Sergio Perez is door de groeiende geruchtenmolen rond Sebastian Vettel en Racing Point benaderd door een ander F1-team, zo onthulde Perez gisteren.


Perez heeft naar eigen zeggen een contract voor een racezitje bij Racing Point in 2021, dat benadrukte hij gisteren meermaals tijdens de persconferentie. Toch beseft ook Perez dat er in de Formule 1 geen zekerheden zijn.

“In de Formule 1 weet je nooit iets zeker tot aan de start van de race waaraan je ging deelnemen,” aldus Perez. “Zo gaat het nu eenmaal. Ik weet dat ik een contract heb.”

Perez werd de voorbije dagen naar eigen zeggen door een ander F1-team gecontacteerd en er was blijkbaar ook interesse van buiten de Formule 1.

“Tijdens de week doken de geruchten op en we werden door een team in de paddock gecontacteerd, al ga ik uiteraard de naam niet zeggen. Ik werd ook door teams uit andere raceklassen gecontacteerd.”

“Dit was toch wel een verrassing want ik heb een contract voor volgend jaar.”

“Momenteel zijn er gewoon geruchten. Ik heb er niets aan toe te voegen buiten door te zeggen dat ik een contract voor volgend jaar heb,” besloot Perez.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print