Sergio Perez officieel bevestigd bij Force India

Na wekenlange geruchten is het eindelijk zover, ook Sergio Perez is officieel bevestigd bij het team van Force India.

Teamgenoot Nico Hulkenberg was reeds enige tijd bevestigd bij de renstal en teambaas Vijay Mallya had reeds laten uitschijnen dat Sergio Perez ook in 2015 voor Force India zou rijden.

Maar nu is het eindelijk officieel. Force India bevestigde immers een nieuw meerjarig contract met Perez. Ook in 2015 zullen we dus Perez op de startgrid van de Formule 1 terugvinden. Voor de Mexicaan belooft 2015 bovendien een bijzonder jaar te worden, aangezien volgend jaar de GP van Mexico terugkeert op de F1-kalender.

“Het is leuk om mijn plannen te kunnen aankondigen. Van zodra ik de renstal van Sahara Force India vervoegde merkte ik de honger en toewijding van iedereen binnen het team op. Ik ben trots dat ik daar van deel mag uitmaken,” zei Perez in een reactie op de aankondiging.

“Ik voel me hier thuis. Ik geniet van het racen en we hebben samen reeds enkele bijzondere resultaten gevierd. Het is belangrijk dat ik wat continuïteit heb en bij dit team kan blijven. Het team heeft me dit seizoen een competitieve wagen gegeven en we kunnen samen in de toekomst nog mooie dingen verwezenlijken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}