Sergio Perez: “Red Bull is een mogelijkheid”

Zien we Sergio Perez volgend seizoen samen met Max Verstappen het rijdersduo vormen bij Red Bull Racing? Perez zelf beschouwt Red Bull alvast als één van zijn mogelijkheden om in de Formule 1 te blijven.”


“Tot ze hun rijders niet bevestigd hebben zijn ze een optie, net als al de andere teams die hun rijders nog niet bevestigd hebben,” vertelde Perez in de aanloop naar het raceweekend in Imola.

“Naarmate de tijd verstrijkt zijn er steeds minder en minder opportuniteiten om volgend jaar op de grid te blijven. Het is een zeer dunne lijn waarop je balanceert. Op een bepaald moment neem je het risico, je wacht en ziet wat er gebeurt.”

Het einde van het F1-seizoen 2020 komt echter snel dichterbij en het wordt voor Perez dan ook uitkijken of hij een racezitje voor volgend jaar weet te bemachtigen.

“Het seizoen nadert zijn einde, ik denk dan ook dat het voor de teams belangrijk is om te weten wat de toekomst brengt, ook wat de rijders betreft,” aldus Perez.

“Ik bekijk al mijn mogelijkheden maar er rest me niet al te veel tijd meer.”

Perez werd vervolgens gevraagd of hij bereid is om bij Red Bull naast Max Verstappen de rol van tweede rijder op zich te nemen.

“Daarover heb ik nog niet in detail nagedacht,” vertelde Perez. “De nummer 2-status wordt op het circuit gegeven.

“Het zou me erg verrassen als er een team zou zijn dat je vervoegt en dat ineens tegen je zou zeggen dat je al de tweede rijder bent.”

“Het zou me echt verrassen maar ik weet uiteraard niet hoe de dingen bij Red Bull werken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print