Silverstone: “Britse GP met 70 000 fans ligt op tafel”

Silverstone Circuit
Silverstone Circuit

De pandemie met het coronavirus houdt Europa nog steeds in haar greep en kan dan ook een serieuze invloed hebben op de verloop van het F1-seizoen en de F1-kalender 2021.

In Groot-Brittannië verloopt het vaccineren een stuk ‘vlotter’ dan in de rest van Europa. De Britse GP staat gepland voor 18 juli, zo’n vier weken nadat de huidige lockdownmaatregelen in Groot-Brittannië gepland zijn om af te lopen.

In Silverstone hopen ze dan ook dat de Britse GP met publiek kan verreden worden. Meer zelfs, ze streven daar zelfs naar een ‘vol huis’ met ruim 70 000 fans.

“Een volledig huis ligt nog steeds op tafel,” aldus Stuart Pringle, de grote baas van Silverstone, tegenover het nieuwsagentschap ‘PA’. “Silverstone is geen klein stadion zoals we dat in het voetbal of tennis zien.”

“Onze 70 000 zitjes op de tribunes liggen verspreid over drieënhalve mijl. We beschikken over erg veel ruimte, we zijn absoluut een locatie buiten met erg veel ingangen en uitgangen. Alles is mogelijk, maar niets is een zekerheid.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023