Singapore zoekt vrijwilligers

De organisatoren van de Grand Prix van Singapore zijn op zoek naar een duizendtal vrijwilligers om te helpen op en rond het circuit tijdens het weekend waarin de GP zal plaatsvinden.
De organisatie schat dat een 800 van deze plaatsen opgevuld zullen kunnen worden door medewerkers die in de vorige jaren ook meegeholpen hebben , wat zou betekenen dat er nog een 200 plaatsen over blijven.

De organisatie is in het bijzonder nog op zoek naar mensen met kennis van bergingstechniek, veiligheid en brandbestrijding om de baanposten naast het circuit te bemannen. De voorwaarden voor de kandidatuur zijn minstens 18 jaar oud zijn, in goede gezondheid verkeren, vloeiend Engels kunnen spreken, beschikbaar zijn gedurende het hele raceweekend, inclusief de oefensessies en kwalificaties en uiteraard niet bang zijn in het donker. Singapore is immers de enige Grand Prix die in de duisternis wordt gereden.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 27 februari kandidaat stellen bij de raceorganisatie of hier online registreren. Een uitgelezen kans voor wie de F1 van heel dichtbij wil meemaken. De GP van Singapore vindt plaats van 23 tot en met 25 september. Het vliegtuigticket zal je waarschijnlijk wel zelf moeten betalen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen