Sky F1-analist: “Er is iets aan de hand bij Mercedes en ze proberen het geheim te houden”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens ‘Sky’-analist, en voormalig F1-piloot, Karun Chandhok is er iets gaande bij Mercedes en doen ze er in Brackley alles aan om het geheim te houden.

De contractonderhandelingen van Lewis Hamilton sleepten lang aan toen bekend werd dat de wereldkampioen slechts voor een bijkomend seizoen tekende werd dat vooral op wenkbrauwgefrons onthaald. 

Martin Brundle liet eerder al weten dat hij de indruk heeft dat Hamilton niet echt tevreden is over zijn contractonderhandelingen en zijn collega-analist bij ‘Sky’, Karun Chandhok treedt hem daarin bij.  

“Er is iets gaande bij Mercedes en ze willen het vooral geheim houden,” aldus Chandhok tegenover het Finse persbureau STT. “Het is ongebruikelijk voor de wereldkampioen om als laatste rijder op de grid een contract te onderhandelen. Net zoals het niet gebruikelijk is voor een topteam om een zitje beschikbaar te hebben in de maand januari.”

Dit jaar kan Lewis Hamilton voor de achtste keer wereldkampioen worden en zo alleen recordhouder worden wat betreft aantal wereldtitels. Zijn contract liep eind 2020 af en het duurde lang alvorens er witte rook kwam omtrent een contractverlenging. 

Momenteel is de wereldkampioen aan Mercedes verbonden tot het einde van 2021 en stelt heel de F1-paddock zich nu reeds de vraag of er nog wel een nieuwe contractverlenging volgt …

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen