Sponsorproblemen bij McLaren?

Bij McLaren kan men sinds enkele jaren op de steun van Banco Santander rekenen, maar dara kan wel eens verandering in komen.
Sinds 2007 is Banco Santander sponsor van McLaren, toen kwam Fernando Alonso naar McLaren. Na amper n seizoen hield de Spanjaard door interne spanningen (McLaren bevoordeelde Hamilton) het bij McLaren voor bekeken.

Alonso keerde terug naar Renault, maar eind 2009 besloot de Spanjaard om de overstap te maken naar dreamteam Ferrari. Voor enkele trouwe sponsors van Alonso was dat meteen het signaal om Ferrari te gaan steunen. Banco Santander hoorde daarbij en sponsorde vervolgens tegelijkertijd McLaren en Ferrari.

Al van bij de aankondiging dat Banco Santander Ferrari zou sponsoren doken er meteen geruchten op dat de Spaanse bank het wel eens snel voor bekeken zou houden bij McLaren. Begin dit jaar werd dit nog ontkend door de Spaanse bank en McLaren, maar opnieuw zijn er nu aanwijzingen dat Santander het voor bekeken wil houden bij McLaren.

“We bevinden ons bij McLaren in een overgangsfase en wie weet of we in de toekomst nog zullen samenwerken met het team of haar rijders.” zei Juan Manuel Cendoya, de woordvoerder van Banco Santander, tegenover de Spaanse media.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print