Stefan GP reist af naar Bahrein maar heeft geen plaats op f1-grid

Stefan GP heeft momenteel geen plaats verkregen op de f1-grid maar toch stelt men er nog steeds alles in het werk om in Bahrein aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen.
Stefan Grand Prix bereikte met Toyota een overeenkomst om de aanvankelijk door de renstal geplande wagen alsook motoren voor 2010 te gebruiken. Men zou ook technische ondersteuning verkrijgen van de Japanse autoconstructeur.

Er rest Stefan GP nu nog een sprankeltje hoop. De enige mogelijkheid om nog aan de start te verschijnen is dat één van de nieuwe teams alsnog moet opgeven en niet zou starten. Die kans is echter bijzonder klein.

Toch stuurt Stefan GP al het nodige materiaal naar Bahrein in de hoop klaar te staan indien één van de teams dus toch nog in de problemen zou komen.

“Stefan GP is het eerste team in de geschiedenis van de formule 1 dat een container met materiaal naar Bahrein stuurt voor de start van het nieuwe seizoen zonder dat het een plaatsje op de f1-grid heeft verworven;” luidde het in een mededeling.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}