Stefano Domenicali heeft cryptische boodschap over ‘geweldige toekomst’ voor de Formule 1

Instagram - Flavio Briatore
Instagram - Flavio Briatore

F1-baas Stefano Domenicali heeft op maandag twee cryptische boodschappen de wereld in gestuurd waarin hij het heeft over de toekomst van de Formule 1.

Eerst en vooral werd er op de officiële F1-website een ‘State of the Nation’ gepubliceerd waarin Domenicali het heeft over de huidige toestand van de sport, het concept van de sprintraces en de F1-kalender 2022 die onlangs werd gepubliceerd. Domenicali had het daarover ook over de toekomst van de F1 na 2022.

“Wat de toekomst van de F1 na 2022 betreft zal er binnenkort goed nieuws komen, nieuws dat ik nu niet wil verpesten door het nu al te vertellen,” aldus de F1-baas.

“We gaan de juiste richting uit en hebben het punt bereikt waarop we kunnen kiezen waarnaar de F1 in de toekomst zal gaan.”

“De F1 wordt zo ongelooflijk vaak gevraagd om een grand prix te organiseren. Het toont dat ons platform aantrekkelijk is en dat steeds meer overheden het als een opportuniteit zien om hun zaken, de lokale economie en hun community te ontwikkelen. We hebben opwindende tijden voor ons liggen.”

Er volgde echter nog een tweede cryptische boodschap via een video die Flavio Briatore op zijn Instagram-account plaatste. Er is sprake van veel ‘fun’ en nieuwe energie voor de sport.

Flavio Briatore, die ooit verbannen werd uit de sport, die op een bepaalde manier terugkeert naar de Formule 1 lijkt alvast een zekerheid. Maar waarover gaat het verder?

Een overname van Sauber (Alfa Romeo) door het Amerikaanse Andretti Autosport? Porsche of Audi die als motorleverancier in de Formule 1 stappen? Een F1-kalender die races meer gaat afwisselen tussen de landen?

Het speculeren kan beginnen …

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022