Sterke prestatie van Williams

Het Williams team presteerde vandaag sterk in de kwalificaties voor de Grote Prijs van Groot-Brittannië.
Kazuki Nakajima reed een knappe vijfde tijd.

“Vijfde is het beste kwalificatieresultaat dat ik al kon behalen dus ik ben zeer blij. Ik had gisteren al het gevoel dat we zeer sterk zouden zijn vandaag want de wagen werkt hier zeer goed. We hebben een stap voorwaarts gezet dus veel dank aan het team voor het zeer goede upgradepakket. Ik hoop op een goede race morgen en veel punten voor het team.

Teamgenoot Nico Rosberg start morgen twee plaatsen achter Nakajima op de zevende plaats.

“Langs de ene kant ben ik blij met de vooruitgang die de wagen heeft gemaakt en dat we competitief zijn. Aan de andere kant was het geen perfecte dag voor mij omdat ik niet het beste uit de wagen kon halen in Q3. Met een sterke strategie morgen kunnen we zeker punten scoren.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden 2022Sale / Solden 2022