“Stoffel Vandoorne is pure dominantie”

Stoffel Vandoorne maakte dit weekend grote indruk op zijn McLaren-collega Jenson Button.


Jenson Button spreekt niets dan lof over onze 21-jarige landgenoot. Zo stuurde hij vandaag een heel mooie tweet over de jonge Kortrijkzaan de wereld in. “Twee races, twee overwinningen, twee poles, twee snelste tijden. Zo racet Stoffel Vandoorne. Pure dominantie!” aldus de Britse McLaren-rijder op Twitter.

Vandoorne imponeerde vorig weekend in Moskou en won alles wat er maar te winnen viel. De Belgische McLaren-belofte pakte ook meteen de leiding over in het Formule Renault 3.5 kampioenschap. Slachtoffer van dienst was de Deen Kevin Magnussen, die wel tweede werd in de tweede race gisteren, maar in de eerste race op zaterdag slaagde Magnussen er niet in om punten te pakken.

De Formule Renault 3.5, oftewel de wachtkamer van de Formule 1, stevent hoogstwaarschijnlijk af op een tweestrijd tussen Vandoorne en Magnussen, want de volgende in de tussenstand, Red Bull jongeling Antonio Felix Da Costa, volgt al op een ruime achterstand van 47 punten van Vandoorne. Da Costa kende net als Magnussen geen al te best weekend in Moskou, met een tweede plaats in de eerste race, en een opgave in de tweede race.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en koop bij Bol.com via onderstaande banner Naar Buiten 2021Naar Buiten 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print