Stoffel Vandoorne krijgt Jenson Button als manager

Stoffel Vandoorne krijgt niemand minder dan voormalig wereldkampioen Jenson Button als manager.
image
Button besloot vorig jaar om te starten met het begeleiden van jonge piloten. “The Sports Partnership” is de groep die Button startte, samen met zijn eigen managers Richard Goddard en James Williamson. De McLaren-rijder is zelf hoofd van de autosportafdeling, en van bij het begin als hoofddoel jonge piloten te begeleiden op hun weg naar de top.

Button speelde enkele weken geleden nog volop de loftrompet over onze jonge landgenoot. Na de race in Moskou voor de Formule Renault 3.5, oftewel de World Series, tweette de Brit dat Vandoorne “pure dominantie” is. Tijdens dat weekend won de 21-jarige Kortrijkzaan alles wat er te winnen viel, en dat maakte grote indruk op Jenson Button. Onze landgenoot pakte ook meteen de leiding in dat kampioenschap.

Sinds dit seizoen is Vandoorne tevens lid van het McLaren Young Driver Development Programme, de groep van jonge rijders van het McLaren F1-team. Stoffel zelf is alvast zeer blij met de nieuwe stap in zijn carrière. “Het seizoen is halfweg, en de resultaten zijn goed, dus was het tijd om te zoeken naar een goed management die me kan helpen bij de volgende stappen in mijn carrière. Button en zijn managers hebben connecties binnen de F1, en ze kennen de rijdersmarkt. Dit is voor mij een grote stap.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}