Stoffel Vandoorne na nieuwe nulscore: “Dit is een erg uitdagend begin van het seizoen”

Aston Martin F1 team
Aston Martin F1 team

Drie races ver in het nieuwe Formule E-seizoen heeft onze landgenoot Stoffel Vandoorne als regerend wereldkampioen slechts één wk-punt achter zijn naam staan. Ook Vandoorne moet toegeven dat het een bijzonder moeilijk begin van het seizoen is.

Tijdens de eerste race finishte Stoffel Vandoorne net in de punten, zijn tiende plaats leverde hem één wk-punt op. Alle hoop op een beter resultaat tijdens de twee races in Diriyah maar tijdens beide races finishte Vandoorne op de elfde plaats en dus buiten de punten.

Een teleurstellende start voor Stoffel Vandoorne dit seizoen, die als regerend Formule E-kampioen na amper drie races al aankijkt tegen een achterstand van maar liefst 67 punten! Niet alleen Vandoorne maar ook het DS Penske team zal de komende races een stuk beter moeten presteren als het nog mee wil doen voor de titel.

“Het is tot dusver een extreem moeilijk en uitdagend begin van het seizoen geweest,” aldus Vandoorne op Twitter. “We bevinden ons niet waar we willen staan en we hebben nood aan grote verbeteringen om vooraan mee te kunnen doen.”

“Er wacht ons nog een lang seizoen en ik ben ervan overtuigd dat DS Penske dit voor elkaar kan krijgen!”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print