Sutil toont de kracht van Force India

Adrian Sutil reed ook in Maleisië opnieuw een ijzersterke wedstrijd. Force India is duidelijk klaar om vaak in de top tien te finishen.
Sutil kwalificeerde zich als vierde tijdens de verregende kwalificatie. De Duitser kon in tegenstelling tot zijn landgenoot Nico Hulkenberg wel enig weerwerk bieden tijdens de race.

Tegen het einde van de race kon Sutil zelfs Lewis Hamilton achter zich houden. Ongetwijfeld een morele opkikker voor de Duitser.

“De race was opwindend en de vijfde plaats is uiteindelijk een fantastisch resultaat,” aldus een dolblije Sutil. “Ik hoopte op een goede race nadat we ook tijdens de eerste twee races redelijk snel waren maar steeds pech kenden.”

“Tegen het einde van de race was het steeds erg close met Lewis, maar ik wist dat ik hem achter mij kon houden indien ik geen fouten zou maken. Ik moest me concentreren en er uiteraard ook volledig voor gaan.”

Volgens Sutil toont Force India nu haar ware potentieel en zal de concurrentie rekening moeten houden met de renstal.

“We moeten deze lijn nu doortrekken naar China. Ik denk dat we veel kans maken op een klassering in de top tien. We moeten op deze manier nu verder gaan, Q3 bereiken en enkele punten behalen. Het zou erg goed zijn tijdens deze fase van het kampioenschap.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}