Team US F1 schrijft zich ook in

Gisteren wisten we u reeds te melden dat Campos Racing zich had ingeschreven voor het seizoen 2010, nu heeft ook Team US F1 zich ingeschreven.
Het Team US F1 werd reeds langer genoemd als mogelijk nieuw team voor het seizoen 2010, al was nog niet duidelijk onder welke naam het team zou opereren. Eerder was er immers sprake van USF1 en US Grand Prix Engeneering. Teambaas Ken Anderson bevestigde alvast tegen Autosport dat ze van de partij zullen zijn.

“We hebben ons inderdaad aangemeld en dit als Team US F1,” zei Ken Anderson.

Om zich in te schrijven als team moet er ook een overeenkomst zijn met een motorenleverancier. Anderson wou de naam van de leverancier nog niet vrijgeven maar het betreft hier waarschijnlijk Cosworth, waaraan het team reeds lange tijd wordt gelinkt.

De komende dagen zal het er alvast nog spannend aan toegaan, aangezien de huidige teams niet tevreden zijn met de vooropgestelde reglementswijzigingen voor het seizoen 2010. Bovendien loopt de deadline om zich in te schrijven voor het seizoen 2010 af op 29 mei. Er zal de komende dagen dan ook nog heel wat te gebeuren staan, waaronder waarschijnlijk ook nog enkele andere nieuwe teams die zich wensen in te schrijven.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Opnieuw heeft zich een nieuw team ingeschreven voor het seizoen 2010: Team US F1 met als teambaas Ken Anderson.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023