Teams weigeren ‘groepsfoto’ met alle nieuwe F1-bolides

Liberty Media had het idee om voorafgaand aan het de eerste F1-test in Barcelona een gezamenlijk foto met alle F1-bolides en rijders te nemen. Er is echter geen akkoord onder de teams en daardoor werd het plan afgevoerd.


Het plan van Liberty Media doet terugdenken aan wat we tien jaar geleden te zien kregen in Bahrein. Toen verzamelden maar liefst twaalf F1-bolides en vierentwintig rijders op het circuit van Bahrein voor een gezamenlijke foto.

Die foto kwam er naar aanleiding van de zestigste verjaardag van de Formule 1 en Liberty Media had maar al te graag dit overgedaan met de wagens en rijders van het F1-seizoen 2020. De Formule 1 viert dit jaar immers haar zeventigste verjaardag.

Omwille van ‘logistieke’ problemen werd er echter geen akkoord bereikt om voorafgaand aan de eerste F1-wintertest dergelijke foto te nemen. Er bestaat onder andere twijfels over het al dan niet op tijd klaar geraken van al de F1-bolides. Bovendien presenteren het Amerikaanse Haas F1 team en Alfa Romeo hun F1-bolides pas op de ochtend dat de eerste F1-wintertest van start gaat.

Mogelijk krijgen we alsnog een ‘groepsfoto’ in Melbourne, al moet ook daarover een akkoord bereikt worden met al de teams.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: prijzenpot van minstens 500 euro !!!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021