Teleurstelling bij Nico Rosberg

Nico Rosberg leek naast het Brawn GP team de man in vorm te zijn. De jonge Duitser reed tijdens de drie oefensessies telkens de snelste tijd. Tijdens de kwalificatie maakte Rosberg echter nooit echt kans op de pole, wat toch voor enige teleurstelling zorgt bij de Duitser.

“Ik denk dat het een goede zaak is om een beetje teleurgesteld te zijn met een vijfde plaats. Onze kwalificatie op zich was constant en de wagen was heel het weekend vlot te besturen,” aldus Rosberg. “Afgaande op het werk dat we vandaag verricht hebben, staan we er met het zicht op de race goed voor, waarschijnlijk zelfs veel beter dan dat we hadden verwacht toen we hier arriveerden.”

Ook teamgenoot Kazuki Nakajima was tijdens de oefensessies één van de beteren, maar ook hij moest zich na afloop van de kwalificatie tevreden stellen met een dertiende plaats.

“De wagen was vandaag goed genoeg om in Q3 te geraken, maar ik maakte een kleine fout en dat kostte me enkele plaatsen,” aldus Nakajima. “Ik denk echter dat ik morgen nog een goede kans maak en ik zal me proberen concentreren om er al het mogelijke uit te halen.”

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA