“Terugkeer Schumacher is een experiment”

Voormalig F1-rijder David Coulthard verklaarde tijdens een interview aan de BBC dat de comeback van Michael Schumacher een experiment op zich is.
Michael Schumacher moet zich noodgedwongen afscheiden van het publiek en dat omwille van de zovele supporters die hij door de jaren heen rond zich wist te krijgen. Gelijkertijd moeten we toch wel toegeven dat hij uiteraard ook een heleboel tegenstanders kent.

Televisiezender BBC vroeg David Coulthard om zijn opinie. Zelf zou Coulthard er momenteel niet klaar voor zijn maar wat Schumacher betreft, deze voert in 2010 een experiment op zich uit.

“Het is al heel wat geweest rondom de comeback van Michael. Op 41-jarige leeftijd keert hij terug naar de sport en op fysiek vlak zal hij nooit zo goed als voorheen meer zijn. Michael geniet simpelweg van het racen. Zelf zou ik het rijden op zich nog wel aankunnen maar fysiek zou ik weer heel wat moeten beginnen trainen. Als rijder verlies je de snelheid niet maar Michael leerde dat het in andere sporten niet lukte en daarom is hij nu terug. Michael is voor 99 procent in orde om terug deel te nemen maar nooit eerder maakte een rijder zijn comeback op 41-jarige leeftijd. Net daarom is zijn comeback een experiment op zich”, zo vertelde Coulthard.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}