Test Red Bull morgen in camouflagekleuren?

De nieuwe wagen van Red Bull heeft eindelijk de door de FIA verplichte crashtest doorstaan. Opmerkelijker is echter het gerucht dat Red Bull morgen in camouflagekleuren zou testen.

Spannend was het vandaag. Zou de nieuwe Red Bull RB11 de verplichte crashtest van de FIA vandaag doorstaan of niet? Het antwoord vandaag was ‘ja’. Eerder deze week doorstond de RB11 de crashtest van de FIA niet.

Indien een wagen niet door de crashtest van de FIA geraakt dan mag die wagen niet in actie komen tijdens een officiële F1-test. De RB11 zou volgens insiders over een erg korte neus beschikken, wat problemen opleverde met de crasht.

Er zal echter met veel spanning uitgekeken worden naar het baandebuut van de RB11. Het gerucht gaat immers dat de RB11 niet in zijn normale kleuren zijn baandebuut zal maken maar in camouflagekleuren.

De eerste testdag in Jerez gaat om 9 uur van start. Wees er maar zeker van dat veel fotografen voor de pitbox van Red Bull zullen staan om als eerste een foto te schieten van de RB11. Een geslepen zet van Red Bull om de aandacht af te leiden van de presentatie van de W06 bij Mercedes?
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print