Theissen gelooft in kansen op beide wereldtitels

BMW motorsport directeur Mario Theissen wil de strijd om de wereldtitel nog niet opgeven. BMW wist namelijk goed te scoren op het circuit van Fuji en naderde zo tot op 14 punten van de leider in de tussenstand, Ferrari. Theissen liet eerder ook al weten dat het team Kubica zal steunen want die staat op dit ogenblik ook maar 12 punten achter op Hamilton.

"We hebben al eerder gezien wat er kan gebeuren tijdens de slotraces. Wij zullen er staan en indien de kans er is moeten we de te rapen punten op onze naam zetten. We zijn nu uiteraard één van de achtervolgers maar we zijn wel ver geraakt. Vanaf nu kunnen we eigenlijk niet veel meer doen aan de wagen. Ik moet eerlijk zeggen dat we hem ook niet sneller meer kunnen maken gedurende deze laatste races", aldus Mario Theissen.

Theissen hoopt dus met andere woorden op blunders van de topteams om alsnog belangrijke punten te sprokkelen. Indien Ferrari of McLaren pech heeft door bestraffingen of incidenten tijdens een pitstop zal BMW net als voorheen op de loer liggen