Ticketprijzen GP van België 2019 opnieuw een stuk duurder

De ticketprijzen voor de GP van België 2019 zijn bekend. De organisatie deelde gisteren reeds flyers uit waarop de ticketprijzen alsook de waarschijnlijke datum voor de GP van België 2019 staan.

Het raceweekend zal in 2019 waarschijnlijk plaatsvinden tijdens het weekend van 23 tot en met 25 augustus. Een race in augustus is erg belangrijk voor de organisatie aangezien deze dan nog in de schoolvakantie valt, waardoor er meer F1-fans naar de race komen.

De ticketprijzen voor de GP van België 2019 liggen voor al de tribuneplaatsen op exact hetzelfde niveau als dit jaar. Er zijn echter twee belangrijke uitzonderingen waarbij de ticketprijzen wel aanzienlijk stijgen en dat zijn net de tickets die het meest verkocht worden: Bronze Zone en 17-27.

Bronze tickets kosten zonder korting in voorverkoop nu maar liefst 160 euro, een stijging met 15 euro of dus 10 procent tegenover dit jaar. De goedkoopste prijs in voorverkoop stijgt van 125 euro naar 140 euro en daarvoor moet je de tickets al bijna een jaar op voorhand bestellen en betalen. Ook voor de ‘jeugd’ is er een stijging. De tickets voor 17-27 stijgen van 125 euro naar 140 euro.

Ook vorig jaar was er al een ‘verdoken’ stijging door tijdens de periode van de voorverkoop minder korting te geven. Door de stijging van de ticketprijzen voor 2019 bevestigt de GP van België nog meer dan ooit haar reputatie van één van de ‘duurste’ races op de F1-kalender.

Klik op de foto voor een grotere weergave van de ticketprijzen

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: F1journaal.be – Geoffrey Van den Elshout

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen