Tickets GP van België worden goedkoper

De economische crisis laat zich ook voelen voor de GP van België. De organisatoren kampen reeds jarenlang met grote verliezen en dit seizoen kan dat wel eens drastische proporties aannemen omwille van de crisis. Daarom heeft men besloten om de ticketprijzen van de GP van Belgie 2009 te verlagen.
De GP van België heeft de voorbije jaren steeds uitgeblonken in het maar matig aantrekken van bezoekers en het steeds groter worden van het opperationeel verlies. Voor dit jaar lagen de ticketprijzen zelfs opnieuw hoger dan het voorbije seizoen, ook al behoorde België reeds tot de duursten op de F1-kalender en is er een economische crisis aan de gang.

Er kan vermoed worden dat de ticketverkoop nu wel echt slabakt want Etienne Davignon, voorzitter van de promotiemaatschappij van het F1-circuit van Francorchamps, heetf beslist dat de ticketprijzen omlaag gaan.

De nieuwe ticketprijzen zullen maandag worden aangekondigd. De prijzen zouden dankzij pakket-formules to zo’n 30% goedkoper moeten zijn dan nu het geval is.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
De ticketprijzen voor de GP van België dalen in prijs, tickets zullen tot 30% voordeliger zijn. De economische crisis, het steeds groter wordende operationeel verlies en de teleurstellende ticketverkoop liggen ongetwijfeld mee aan de oorzaak van de daling van de prijzen.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023