Timo Glock rijdt tot 2014 bij Virgin

Marussia Virgin heeft vandaag bekendgemaakt dat Timo Glock tot 2014 voor de renstal zal rijden.
image

Glock uitte de voorbije weken meermaals zijn ongenoegen over de manier van werken en de competitiviteit van de wagen. Toch blijkt nu dat de Duitser eieren voor zijn geld gekozen heeft en een contractverlenging bij Virgin heeft getekend. Het enigste alternatief was voor Glock waarschijnlijk de F1 verlaten aangezien de andere teams niet staan te springen om hem een contract aan te bieden.

“Ik ben erg blij dat ik kan aankondigen dat Marussia Virgin Racing voor de komende jaren mijn thuis zal zijn. Ik ben bijzonder verheugd dat ik nog voor de GP van Duitsland dit nieuws kan melden,” aldus Timo Glock.

“De voorbije achttien maanden zijn erg zwaar geweest, al had ik dit ook verwacht. Als rijder wist ik immers dat ik enkele stappen achteruit moest doen om vervolgens opnieuw vooruit te gaan.”

Naar alle waarschijnlijkheid zal vooral het samenwerkingsverband met McLaren de Duitser overtuigd hebben. Door de samenwerking met McLaren kan Marussia Virgin mogelijk al volgend seizoen een serieuze stap voorwaarts zetten.

Voor onze landgenoot Jerome D’Ambrosio is het momenteel nog afwachten wat de toekomst zal brengen. Wel is geweten dat hij in de gunst ligt bij Marussia Virgin alsook bij enkele andere teams. Ook voor D’Ambrosio ziet het er voorlopig dus goed uit, al kan alles snel keren in de Formule 1.
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:18:”glock_headline.jpg”;}
Marussia Virgin heeft vandaag bekendgemaakt dat Timo Glock tot 2014 voor de renstal zal rijden.

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print