Toekomst Hamilton bij Mclaren erg onzeker

De toekomst van wereldkampioen Lewis Hamilton bij Mclaren is erg onzeker geworden.
Lewis Hamilton zou sterk aan het overwegen zijn om Mclaren te verlaten, dat zeggen enkele Britse kranten. Vooral vader Anthony is de samenwerking met het team meer dan beu.

Hamilton kwam vorige week in opspraak toen de stewards vaststelden dat hij verkeerde informatie had gegeven over het safety car incident met Jarno Trulli in de Grote Prijs van Australië. Later raakte bekend dat sport directeur Dave Ryan aan Hamilton had gevraagd om bepaalde informatie achter te houden voor de stewards. Ryan werd geschorst maar Hamilton’s naam was al besmeurd. Vader Hamilton denkt nu aan een transfer.

“Vader Hamilton denkt er over na om Mclaren te verlaten en over te stappen naar rivalen die zichzelf niet in de voet schieten. Ferrari is de favoriet om Hamilton binnen te rijven als hij z’n contract ter waarde van 75 miljoen pond kan vrijkopen. Het contract met Mclaren biedt wel ontsnappingsmogelijkheden”, aldus de Daily Mail.

Lewis Hamilton praat later deze week met de top van Mclaren. Die vergadering zou dus wel eens erg belangrijk kunnen zijn voor de toekomst van de Brit.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA