Toekomst Jarno Trulli weldra bekend

De Italiaanse rijder Jarno Trulli liet aan La Gazzetta dello Sport weten dat zijn plannen voor 2010 weldra bekend zullen worden gemaakt. Trulli bezocht onlangs nog de Nascar maar een overstap zou nog niet voor meteen zijn.
Jarno Trulli beseft maar al te goed dat zwijgen vaak goud waard is tijdens onderhandelingen met een renstal uit de Formule 1. De pers zal er op haar beurt uiteraard alles aan doen om vroeger achter de waarheid te komen en om op die manier als eerste de bekendmaking te publiceren. Uit ervaring zal Trulli vast wel weten hoe ons allen te omzeilen, toch geeft de Italiaanse rijder al een kleine hint.

“Jullie zullen nu snel te weten komen wat er met mijn toekomst zal gebeuren en waar ik in 2010 zal racen. Wat de Nascar betreft heb ik mezelf tevreden kunnen stellen want ik was erg nieuwsgierig over deze klasse. Ondertussen heb ik er mogen testen en dat is voorlopig wel voldoende voor mij. In de F1 veranderen dingen erg snel dus jullie blijven best de komende tijd het nieuws even volgen”, aldus Trulli.

Trulli wordt voor alle duidelijkheid al enkele maanden aan de renstal Lotus gelinkt alwaar Mike Gascoyne in 2010 de touwtjes in handen zal hebben. Beide heren zijn goede vrienden en Trulli beschikt alvast over de nodige ervaring die men bij Lotus kan gebruiken.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print