Toestand Alex Zanardi ook na operatie zeer kritiek

Ook na zijn operatie ten gevolge van een ongeval tijdens een handbike-wedstrijd is de toestand van voormalig F1-piloot Alex Zanardi zeer kritiek.


Tijdens een afdaling kwam Zanardi met zijn handbike op de verkeerde kant van de weg en volgde er een aanrijding met een vrachtwagen (Lees: Alex Zanardi na ongeval met vrachtwagen per helikopter naar het ziekenhuis gebracht). Zanardi werd in zeer kritieke toestand per helikopter naar het ziekenhuis van Santa Maria alle Scotte overgebracht.

Zanardi liep volgens een mededeling van het ziekenhuis een “traumatisch hersenletsel” op. Chirurgen in het ziekenhuis begonnen onmiddellijk met een operatie en “zeer delicate neurochirurgie”.

Na afloop van de operatie volgde de mededeling dat de operatie goed verlopen was maar dat Zanardi zijn toestand nog steeds erg zorgwekkend was.

Vanuit de autosportwereld, maar ook daarbuiten, werden heel wat steunbetuigingen via de sociale media verstuurd. Ook Italiaans premier Giuseppe Conte verstuurde via twitter zijn steunbetuigingen.a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:30:”zanardi_instagram_headline.png”;}
Ook na zijn operatie ten gevolge van een ongeval tijdens een handbike-wedstrijd is de toestand van voormalig F1-piloot Alex Zanardi zeer kritiek.

Steun F1journaal.be en profiteer nog snel van de SOLDEN via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print