Top-5 eindejaarscadeau’s voor de echte F1-fan

Kerstmis is voorbije en Nieuwjaar komt nu echt wel erg dichtbij. Weet jij nog steeds niet wat je aan een familielid of vriend wil geven? Wel, indien hij of zij een F1-fan is dan hebben wij een top-5 van eindejaarscadeau’s waarmee de echte F1-fan steeds tevreden zal zijn …
Eerder kondigden we reeds onze samenwerking met Memento Exclusives aan: (klik hier). Nu lijsten wij voor jou een top-5 op van betaalbare items die Memento Exclusives verkoopt via de webshop die op F1journaal.be te raadplegen is.

Door te bestellen via onze webshop steun je de website en koop je tevens bij een betrouwbare webshop jouw uniek F1 memorabilia.

De Top-5 van eindejaarscadeau’s voor de echte F1-fan:

1) F1-versnelling Klok:

Voor slechts 99 Britse Pond haal je dit uniek geschenk in huis. Een klok waarin een versnelling van een F1-bolide van het Lotus F1 team verwerkt is. De versnelling is voorzien van een uniek serienummer en de klok komt ook met een certificaat van echtheid afkomstig van het Lotus F1 team.

2) Een F1-velg als tafeltje:

Stirling Moss reed meestal met zijn veelbesproken driespaaks-stuur en jij kan nu een replica hiervan kopen dat door Stirling Moss gehandtekend is. Het stuur komt uiteraard met een certificaat van echtheid.

4) Michael Schumacher Nomex:

Ben jij een echte fan van Michael Schumacher of ken je iemand die dat is en wil je hem of haar een onvergetelijk cadeau geven. Dan zal je misschien iets dieper in de geldbuidel moeten tasten maar het zal alvast geen cadeau zijn dat vergeten zal worden. Voor 600 Britse Pond koop je immers een door Michael Schumacher gedragen Nomex.

5) Wielmoer Force India:

Voor slechts 99 Britse Pond haal jij deze originele en door Force India gebruikte wielmoer in huis. Een uniek geschenk voor de F1-fan en ééntje dat binnen ieders budget past …

Uiteraard heeft Memento Exclusives ook heel wat andere artikelen en memorabilia in de aanbieding. Neem gerust een kijkje in de shop. Je kan op de website van Memento Exclusives de prijzen ook laten omrekenen in Euro en je kan eveneens in euro betalen. Om de prijzen in euro te zien moet je in het menu ‘Currency GB Pound’ vervangen door ‘Currency Euro’.

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Wij wensen je alvast veel shoppingplezier !!!
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print