Top en flop GP van Australië

Vanaf heden gaan we iedere maandag na een GP weekend een kleine beschrijving houden, over wie of wat tijdens het race weekend een top of een grote flop was.

Top:

Lewis Hamilton: Hij was heel het weekend in een uitstekende vorm en kon een uitstekend resultaat behalen in zijn debuut-race. Geen enkele andere debutant uit de laatste 5 jaar heeft hem dit kunnen voordoen.

McLaren: Zij hebben dit weekend een ongelooflijke start genomen, met een 2de en 3de plek. De vorige jaren was dit zeer uitzonderlijk. De motor en technische problemen lijken tot op heden opgelost.

BMW: Zij behaalden een mooie 4de plek met Nick heidfeld. Zij lijken na dit weekend wel eens de revelatie van 2007 te worden.

Flop:

Renault: Na 2 prachtige jaren en 4 titels lijkt hun liedje uitgezongen. Tijdens het gehele weekend hebben zij geen enkele aanspraak kunnen maken op de overwinning.

Spyker: Als laatste over de streep en 1 wagen die de finish niet heeft gehaald. Veel beterschap zit er vermoedelijk niet aan te komen.

Kovalainen: Maakte enkele jaren geleden een grote indruk op de Race of Champions, maar zoals hij gisteren over het circuit zwalpte was het precies zijn eerste ritje in een rollercoaster.  

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022