Toro Rosso presenteert STR13 met Honda-motor

Ook Toro Rosso, het zusterteam van Red Bull Racing, onthulde vandaag in de pitlane van Barcelona haar nieuwe F1-bolide, de STR13.


De livery van de Toro Rosso STR13 was geen grote verrassing. Vorige week lekte op het internet al een foto uit van de wagen tijdens een filmdag. De renstal reageerde toen door zelf al een foto vrij te geven van haar nieuwe wagen.

De officiële voorstelling was echter vandaag. De livery lijkt grotendeels op de wagen van vorig jaar en het rijdersduo bestaat net als eind vorig seizoen uit Brendon Hartley en Pierre Gasly. Beide rijders mochten tijdens het seizoen invallen om respecteivelijk Daniil Kvyat en Carlos Sainz te vervangen.

Nieuw voor Toro Rosso is de Honda-motor. Het zusterteam van Red Bull Racing reed vorig jaar nog met Renault-motoren. Het wordt vooral uitkijken of de samenwerking tussen Toro Rosso en Honda succesvoller zal zijn dan de samenwerking de voorbije jaren tussen de Japanners en McLaren. Indien de samenwerking succesvol is maakt ook Red Bull Racing mogelijk in 2019 immers de overstap naar Honda-motoren.

a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:30:”toro_rosso_STR13_headline.jpeg”;}
Ook Toro Rosso, het zusterteam van Red Bull Racing, onthulde vandaag in de pitlane van Barcelona haar nieuwe F1-bolide, de STR13.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023