Toto Wolff: “Absoluut onaanvaardbaar”

Toto Wolff reageert na de race bijzonder hard op het incident tussen zijn beide rijders, en lijkt de schuld vooral bij Nico Rosberg te leggen.
image
Mercedes-teambaas Toto Wolff was duidelijk in zijn reactie na de race tegenover BBC. “Dit is absoluut onaanvaardbaar.” verklaarde hij tot tweemaal toe terwijl de podiumceremonie nog aan de gang was.

“En dat is de tweede ronde van een lange race, waar twee teamgenoten met elkaar in aanraking komen. Ik weet niet hoeveel keer we dit soort situatie binnen het team hebben besproken, en dan gebeurt het nu toch.”

“Het is wel duidelijk wat daar gebeurde.” antwoordde Wolff op de vraag of iemand schuld treft. “Je probeert niet zomaar iemand in te halen wanneer je met het mes tussen de tanden rijdt in de tweede ronde. Dit kan een beslissend moment betekenen voor de relatie tussen de twee rijders en voor het team.”

“Lewis is natuurlijk woedend, maar we kunnen er niet veel over zeggen. We probeerden hem heel lang buiten te houden met een beschadigde wagen. Maar hij zal zich snel herpakken, zo is hij, maar hij is natuurlijk verre van gelukkig op dit moment.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}