Toto Wolff: “Ferrari heeft nu het perfecte pakket”

Volgens Mercedes-motorsportbaas blijkt na vier poleposities op rij voor Ferrari dat de Italiaanse renstal momenteel over het beste pakket beschikt.


Nadat Mercedes het eerste deel van het seizoen domineerde is het opvallend dat Ferrari nu al drie races op rij wist te winnen en dat het nu ook al vier poleposities op rij wist te veroveren. Dat dit ook nog eens op verschillende types van circuits gebeurde doet Toto Wolff besluiten dat Ferrari over een zeer goed pakket beschikt.

“We verliezen zo’n zeven of acht tienden op de Ferrari’s op de rechte stukken en er is weinig dat we daartegen kunnen doen,” aldus de Motorsportbaas van Mercedes na afloop van de kwalificatie.

Mercedes stelde naar eigen zeggen alles in het werk om haar wagen voor het raceweekend in Rusland zo competitief mogelijk te maken.

“Ons team van ingenieurs heeft deze week het beste gehaald uit het pakket dat we ter beschikking hadden,” vertelde Toto Wolff tegenover ‘Sky Sports F1′. “Er is echter niet veel dat je kan doen, het is zo’n groot verschil.”

“Het ziet er naar uit dat ze het perfecte pakket hebben,” verwijst Toto Wolff naar de sterk verbeterde versie van de Ferrari SF90.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022