Trulli is klaar voor Europa

De Italiaanse Lotus-rijder Jarno Trulli heeft zich gedurende de afgelopen weken voldoende fit kunnen houden om komende week het kampioenschap opnieuw aan te vatten.
Na afloop van de Grote Prijs van China nam Jarno Trulli de beslissing even wat aandacht aan de familie te geven. Wel hield de Italiaan zich aan zijn fysieke trainingen maar waarschijnlijk zal hij ook enkele dagen rust hebben gevonden op zijn wijngaard. Vorig seizoen mochten we trouwens van Trulli en Alanno Distribution een groot assortiment van deze wijnen weggeven aan onze lezers. Geweten is dat Trulli op een bijzondere manier kan genieten van zijn passie voor wijnen en de manier waarop hij daarmee in de voetsporen van zijn ouders is getreden. Zijn andere passie is en blijft uiteraard de Formule 1. Een passie die komend weekend al in Spanje kan worden voortgezet.

“Ik ben samen met enkele andere rijders van China naar Europa gevlogen. Vervolgens heb ik wat tijd aan familie kunnen besteden en de nodige rust gevonden. Ik heb mij wel aan mijn normale schema kunnen houden zodat ik weldra weer optimaal in de wagen kan functioneren. Het circuit van Barcelona is een van mijn geliefde circuits op de huidige kalender. We konden er al testen en ik heb er veel races gereden. Monaco is eveneens een bijzonder circuit aangezien ik er in 2004 een gouden zaak wist te doen. Ik keer graag terug naar de plaats waar ik destijds mijn overwinning behaalde. In Barcelona zal Lotus een grote stap voorwaarts maken. Persoonlijk had ik dit seizoen wat tegenslag maar dat leg ik nu naast me neer”, aldus Jarno Trulli.image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}