Trulli wil het podium beklimmen

Jarno Trulli denkt dat hij een goede kans maakt om het podium te beklimmen in Turkije. De Italiaanse rijder kende even een slechte periode tijdens de GP van Monaco en Spanje maar kwalificeerde zich vandaag mooi als vijfde in Istanbul.
“Ik ben tevreden over het resultaat van vandaag. We hebben het de voorbije races niet makkelijk gehad dus ik hoop deze keer toch beter te kunnen doen. Het team heeft opnieuw heel hard gewerkt en de wagen is daardoor beter geworden. Onze achterstand op de toppers is niet groot en daarom verwacht ik een goede race te rijden”.

“Het zal een lange en moeilijke race worden en voorspellingen kunnen moeilijk gemaakt worden. Ik weet wel dat ik er morgen alles aan zal doen om het podium te mogen beklimmen”, aldus Jarno Trulli.

Bij Toyota weet men maar al te goed dat de wagen van Jarno Trulli dit weekend geen mankementen mag vertonen. De Italiaan kan belangrijke punten behalen voor het team terwijl ook Timo Glock die opdracht zal meekrijgen. Glock start morgen echter van op een dertiende plaats.

“Toen ik van banden moest wisselen en de tank leeg begon te geraken kreeg ik problemen. De wagen had te veel overstuur en voelde heel anders aan dan deze ochtend. Ik denk dat ik me bij de eerste tien had kunnen kwalificeren maar door een fout in mijn laatste ronde kon ik niet meer in Q3 geraken”.

“De kwalificatie viel eerlijk gezegd wat tegen maar op dit circuit is inhalen niet zo moeilijk. Ik hoop dus morgen weinig tijd te verliezen en vooraan te eindigen. Ik geef niet op en zal er staan morgen”, zo vertelde Timo Glock.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023