Trulli wil opnieuw opvallen in Duitsland

Na een korte maar toch verdiende pauze zal het hele F1-circus over twee wekend opnieuw in gang schieten en richting de Nurburgring trekken. Het circuit ligt niet ver van de fabriek van Toyota en speciaal daarom wil Jarno Trulli er alles aan doen om op te vallen in Duitsland. Een Italiaanse rijder die een Japanse autoproducent wil promoten op Duits grondgebied, dat beloofd.
“De Nürburgring ligt niet zo ver van onze fabriek dus het zal sowieso al een bijzondere race worden. Vooral Timo Glock zal zich er niet willen laten kennen en proberen zijn Duitse fans sensatie te bieden. Het is leuk om er al onze medewerkers eens te zien en net voor hen vinden we dat we beter moeten doen dan op Silverstone”.

“In het verleden heb ik zelf al wel mooie momenten meegemaakt op de Nürburgring. Zo behaalde ik er in 1999 mijn eerste podiumplaats in echt moeilijke omstandigheden. Het regende toen en ik wist maar al te goed dat ik niet de beste wagen had. Ik ging tot het maximum en eindigde knap als tweede. Het weer op zich valt moeilijk te voorspellen maar ik hoop ditmaal dat het droog zal blijven”, aldus Jarno Trulli.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print